Presents, Gifts, paintings, ceramics, plastic, jewelry, unique, silver jewelry, original jewerly, art, paintings, prints, sculpture, handmade Art The Castle


JEWELRY FOR SUMMER

Няма две мнения по въпроса, че топлите месеци са най-благоприятни за носене на по-голям брой бижута, защото през този период те са не само най-забележими, но и способността им да трансформират тоалета е най-голяма. През наближаващото лято това ще е повече от лесно, защото на мода ще са изключително разнообразни по форма и стил колиета, обици, гривни, пръстени и други видове накити. Ето за какво по-конкретно става дума:

Колиетата
Моделите от по няколко реда, които се превърнаха в хит преди няколко години, остават актуални. Изключително разнообразни по отношение на моделите, стиловете и материалите за изработка, те могат да намерят място на всякакво събитие, защото покриват изцяло периметъра между небрежното излъчване и ултра елегантността.
Какъвто и модел да си харесате обаче, внимавайте при съчетаването му с другите бижута и аксесоари и не прекалявайте по посока на броя и големината им.
За почитателките на по-дискретните колиета са предназначени дългите верижки с медальони или други висулки. Те могат да бъдат какви ли не - метални фигурки, малки бутилчици, винтидж джобни часовници, дори кръстове. Точно така те се завръщат на мода повече от триумфално и ще бъдат хит както в малки, така и в много големи размери, както супер изчистени, така и покрити с камъни и други декорации. Ако пък си падате по по-екстравагантното излъчване, можете да носите верижката си с кръст несамостоятелно, а в комбинация с друго колие.

Обиците
Най-хитовият модел ще са големите дълги обици. Също както при колиетата от по няколко реда, моделите са изключително разнообразни, което прави избора повече от богат, независимо какъв е стилът ви на обличане. Много актуални ще са също кръглите обици, но само тези с голям размер. Макар да не са толкова разнообразни, колкото дългите, те са доста по-лесно за съчетаване с другите бижута.

Гривните
Кръгли, квадратни, триъгълни, тънки, дебели, едноцветни, шарени, метални, дървени, пластмасови, кожени, изчистени, богато декорирани - на мога ще са абсолютно всякакви гривни, съчетани по какви ли не начини. Основното правило е да са много на брой и по възможност различни модели. Не се заблуждавайте, че носени по такъв начин, гривните могат да се комбинират само с непретенциозен тоалет. Ако ги комбинирате правилно, можете спокойно да ги носите и на по-официално събитие като интересен акцент към изчистена едноцветна рокля например. Какъвто и да е поводът обаче, бъдете внимателни при избора на другите бижута и аксесоари. Те трябва да бъдат максимално малко на брой и ненатрапчиви, защото в противен случай ще изглеждате прекалено претрупано.

Пръстените
Точно както при обиците, най-актуални ще са пръстените с размер XXL. Те са изпитано средство за привличане на вниманието, а при избора на формата, материала за изработка, цвета и декорацията разполагате с абсолютна свобода. Грамадните пръстени могат да се носят с колиета и обици с внушителен размер, но не е препоръчително да се комбинират с много и различни гривни.

Камъни и перли
Независимо към какъв вид бижута имате предпочитания, можете да бъдете повече от сигурни, че ще сте в крак с модата, ако изберете модел с полускъпоценни камъни или с перли. Последните са по-актуални от когато и да било и се срещат не само върху колиета, гривни и обици, но и върху пръстени, дълги вериги, фиби, дори върху колани. Добрата новина е, че изкуствените перли, които до неотдавна бяха абсолютно модно табу, в момента са даже по-популярни от истинските, защото позволяват много по-голяма свобода за експерименти при направата на бижутата. Любима на голяма част от водещите дизайнери пък е комбинацията на перли и метал, особено при колиетата.

Цветя и море
Цветенца, листенца, клонки и всякакви флорални форми и щампи ще красят колиетата, пръстените, гривните, обиците и брошките на лятото, независимо от какъв материал са изработени. Така че ако искате да се почувствате като последователка на последните модни тенденции, просто си намерете бижу във формата на любимото ви цвете или някакво друго с флорални мотиви.
Другата тематика, с която със сигурност няма да сбъркате при избора на накит, е морската. Няма никакво значение на какво ще заложите, но ако се колебаете, ето няколко интересни идеи - пръстен, наподобяващ морска звезда, обици във формата на рибена кост или колие от мидени черупки. Имайте предвид обаче, че такъв тип бижута отиват единствено на по-небрежен тоалет.
Share |
--> Send to a friend
Contact

Presents, Gifts, paintings, ceramics, plastic, jewelry, unique, silver jewelry, original jewerly, art, paintings, prints, sculpture, handmade

© All rights reserved 2011


Your e-mail:
Password:
Forgotten password

or Registration

Search

name, color, keyword or number.:Name days

Today Monday
(22 July 2024)

Magda, Magdalena

Incoming
(25 July)
Ana, Anna, Qna

(26 July)
Paraskev, Paraskeva, Parashkev, Parashkeva

Panteleii pytnik
(27 July)
Dobrin, Panteleii, Dobri, Dobrina

Search for names and name days:

search results here


Articles

Advertisement