Presents, Gifts, paintings, ceramics, plastic, jewelry, unique, silver jewelry, original jewerly, art, paintings, prints, sculpture, handmade Online Art Shop The Castle


TEARMS OF USE

Уважаеми клиенти,

Моля, прочетете внимателно общите условия за пазаруване чрез магазина за електронна търговия art.zamakabg.com.

art.zamakabg.com гарантира, че няма да предоставя личната ви информация на трети лица и няма да я използва за друго освен целите на сайта;

І. Продукти:

Онлайн магазинът art.zamakabg.com предлага богата гама online art shop gallery presents gifts paintings ceramics plastic silver jewelry unique original art painting sculpture graphic icons souvenir unique handmade castle и други продукти в най-различни категории. Всички продукти, предлагани на този електронен магазин са истински и с много добро качество. Описанието и големината на продуктите са дадени в страницата на продукта. Публикуваните на сайта описания на предлаганите продукти са с информативна цел. Възможно е да бъдат допуснати технически грешки.

ІІ. Цени и промоции:

Цените на продуктите посочени на сайта са крайни и не включват цената за доставка до клиента. Общата стойност на доставката включва стойността на продукта плюс разходите за доставката. Цените на продуктите могат да бъдат променяни, без да е необходимо предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална, към момента на поръчката. Потребителят заплаща продукта при доставка чрез наложен платеж, ако предварително е заплатил пратката по друг начин. Цената на доставката е различна и в повечето случаи зависи от тежестта на пратката. При поръчка над 100 лева се ползват допълнителни отстъпки или бонус подаръци. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

Получените плащания от art.zamakabg.com за стоки са неавансови и са съобразени с член 93, ал. 1 от Закона за задълженията и договорите.

Ние предлагаме различни промоции. При намаления е поставен до продукта етикет с процентова стойност на промоцията - сумата се изчислява автоматично.

ІІІ. Поръчки:

Ако желаете да добавите отворения продукт към "Моята поръчка", кликнете линка Add to your order. След като оформите поръчката си в горната част в средата на сайта ще видите линк My order. До него вдясно е изписан броя на видовете добавени от вас продукти в поръчката и общо изчислената сума до момента. Там можете да коригирате количествата от избраните от вас продукти. За да изпратите поръчката, е необходимо да кликнете върху линка My order. На страницата ще видите със мини-снимка всички налични в поръчката продукти, тяхното име, единична цена, отстъпка, тегло и количество. Количеството се определя на страницата My order (не е необходимо да добавяте няколко кратно продукта в количката). За да продължите с изпълнението на поръчката е необходимо на страницата My order да видите бланка (форма) за попълване с вашите данни. Моля, попълнете данните си коректно. Трите имена, телефони за връзка, e-mail. Служемно лице от art.zamakabg.com ще се свърже с вас за уточняване на подробности по доставката, ако е нужно.

ІV. Срокове и условия:

Стоките, поръчани от art.zamakabg.com се доставят от 1 до 3 работни дни от получаване на поръчката. Когато продукта не е наличен, ние сме длъжни да Ви уведомим в горепосочения срок. art.zamakabg.com не носи отговорност за забава на поръчките по вина на куриерската фирма, неточен адрес или други форсмажорни обстоятелства.

V. Гаранция, рекламация и връщане на продуктите:

ВАЖНО: Съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП) потребителят има право без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на седем работни дни от датата на получаване на стоката. В този случай art.zamakabg.com е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката - съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Сумите се възстановяват в брой чрез наложен платеж или по банкова сметка на клиента. Потребителят е длъжен да съхранява получените от art.zamakabg.com стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта им. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия съгласно Закона за защита на потребителите. art.zamakabg.com има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство.

При връщане на закупена стока транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.

Рекламации се приемат по e-mail или друг удобен за клиента начин, като той посочва причините за предявената рекламация. art.zamakabg.com си запазва правото да не приеме констатацията на клиента, ако прецени, че основанието му за рекламация е неоснователно или е следствие на неправилна употреба от страна на клиента. art.zamakabg.com уведомява клиента за становището си на посочения от него телефон или e-mail.

VІ. Замяна на закупена стока и отказ от поръчка:

Клиента има право да откаже приемането на пратката, ако сумата, която следва да заплати на куриера, не съответства на дължимата. В този случай, молим клиента да се свърже незабавно с art.zamakabg.com за отстраняване на несъответствието.

Ако при самото получаване на стока тя е с нарушена (разпокъсана) опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със запис в товарителницата от получателя. Изготвя се констативен протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и нейната опаковка. В случай че клиента вземе пратката на своя отговорност и не предяви своите претенции пред куриера, рекламацията е недействителна.

VІІ. Права и задължения на art.zamakabg.com:

Ние сме длъжни да спазваме стриктно Закона за защита на личните данни, да защитаваме предоставената ни от клиента информация, да доставим поръчаните продукти в договорения срок на посочения адрес.

Ние имаме право да не доставим поръчаните продукти при посочени неверни адрес и/или телефон.

Ние не носим отговорност за посочената от производителя информация за стоката, каквото и да е забавяне или невъзможност да изпълни задълженията си, при възникването на обстоятелства, не зависещи от art.zamakabg.com, възможни разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на различните видове екрани на компютрите и техните настройки.

VІІІ. Права и задължения на клиентите:

Клиентът е длъжен да посочи валиден телефон, e-mail и адрес за доставка, да заплати цената на поръчаните от него стоки, както и определената сума за доставка, да получи поръчаните стоки, като осигури възможност за приемането им, да не прави фиктивни поръчки, да не дава измислени отзиви за даден продукт или друга невярна информация.

Клиентът има право да получи поръчаните от него продукти, да се откаже от тях в срок от седем работни дни от датата на доставка, спазвайки изискванията на Закона за защита на потребителите.С тези общи условия ти декларираш, че си навършил 13 години.


Моля, преглеждайте периодично общите условия за настъпили промени.

art.zamakabg.com
Ways of payment
Cash on delivery by postal order (prepaid) PayPal: Accept all major forms of payment - Visa, MasterCard... by bank transfer

About us | Contact | Tearms of use | Advertisement
Welcome to Online Art Shop The Castle
Presents, Gifts, paintings, ceramics, plastic, jewelry, unique, silver jewelry, original jewerly, art, paintings, prints, sculpture, handmade
© All rights reserved - art.zamakabg.com - 2011


Your e-mail:
Password:
Forgotten password

or Registration

Search

If you are looking for some of our products, type the name, color, keyword or catalog number.:Name days

Today Wednesday
(30 September 2020)

No names

Incoming
Pokrov Bogorodichen
(1 October)
Anani, Ananiq

sv. Toma
(6 October)
Toma, Tomislav, Tomislava

(7 October)
Sergeii

Search for names and name days:

search results here


Articles

Advertisement

Online Garden Shop Zamakat The Castle Bulgaria

Sarafovo Burgas - Bevеrly Hills of Burgas

The Castle Burgas - Vacation at Sea