Presents, Gifts, paintings, ceramics, plastic, jewelry, unique, silver jewelry, original jewerly, art, paintings, prints, sculpture, handmade Online Art Shop The Castle


THE TRANSPORTATION COSTS

Обслужваме всички селища на страната с куриер. Доставки на територията на гр. Бургас се извършват на цена 3 лв. Прочетете какви са условията по-долу:

Транспорт за градината услуга до дома

Нашата основна цел е клиентите да могат по възможно най-убодния и евтин начин да получат желаните от тях продукти и подаръци за близки, любими и познати. Поради тази причина избрахме една от най-добрите и най-ефективни фирми, предлагаща съвсем ниски според нас цени за доставка на поръчаните продукти. За да се ориентирате колко би струвала цената на доставката, сме публикували оферта. Цената се формулира основно от тежестта на пратката. Също така можете да се запознаете и в кои дни от седмицата се извършват доставки от куриерската фирма във Вашето населено място.

Лео Експрес - Евтини куриерски услуги - Контакти с Лео Еспрес
Стандартни куриерски услуги и пълен списък на обслужваните населени места
Телефон "ЛЕО ЕКСПРЕС" ООД

Крайната цена, която заплащате, се формулира много лесно, като съберете транспортните разходи и стойността на самата пратка за наложен платеж. Според нас това е най-удобният начин за пазарене - времето и парите за транспорт, които пести клиентът, вместо да търси желаните от него продукти и да обикаля. Пазарейки онлайн, клиентът по този начин едновремно пести и време и пари за личен транспорт. А куриерската фирма, транспортирайки и много други пратки, успява да предложи толкова ниски цени за куриерската услуга, доставяйки Вашата пратка лесно и удобно до посочения от Вас адрес в онлайн магазина.
За проследяване на пратката кликнете ТУК

"ЛЕО ЕКСПРЕС" ООД 070010211 | www.leoexpres.bg

За по-големи поръчки има специални цени, които няма как да бъдат изложени тук. Направете си Вашата поръчка, след като знаем точните показатели на поръчката, ние ще направим всичко възможно да предложим най-добрата и изгодна за Вас цена.
Куриер "Интерлогистика" - Контакти с Интерлогистика
Интерлогистика - тарифа 2009
Ако желаете да се запознаете в детайли, както и с целия тарифен план - как точно става формирането на цената за куриерската услуга, можете да си изтеглете от тук ценораспис за куриерските услуги на "Интерлогистика".

0-700-12-144 | www.interlogistica.bg

На цената на един градски разговор можете да се обърнете към самата фирма куриер, за да проверите актуални цени, ако желаете. Също така можете да позваните и на нас, за да проверите колко е приблизителната тежест на Вашата пратка от онлайн магазина.
Куриер "Еконт Екпрес" - Контакти с Еконт Експрес За контакти - ЕконтФон - Безплатен номер за връзка с управлението
0.7001.7300 | www.econt.com

От тук можете да намерете най-близкия до Вас офис на "Еконт Експрес":


А от тук можете да разберете Вашето населено място в кои дни се обслужва от "Еконт Експрес":
Ways of payment
Cash on delivery by postal order (prepaid) PayPal: Accept all major forms of payment - Visa, MasterCard... by bank transfer

About us | Contact | Tearms of use | Advertisement
Welcome to Online Art Shop The Castle
Presents, Gifts, paintings, ceramics, plastic, jewelry, unique, silver jewelry, original jewerly, art, paintings, prints, sculpture, handmade
© All rights reserved - art.zamakabg.com - 2011


Your e-mail:
Password:
Forgotten password

or Registration

Search

If you are looking for some of our products, type the name, color, keyword or catalog number.:Name days

Today Wednesday
(30 September 2020)

No names

Incoming
Pokrov Bogorodichen
(1 October)
Anani, Ananiq

sv. Toma
(6 October)
Toma, Tomislav, Tomislava

(7 October)
Sergeii

Search for names and name days:

search results here


Articles

Advertisement

Online Garden Shop Zamakat The Castle Bulgaria

Sarafovo Burgas - Bevеrly Hills of Burgas

The Castle Burgas - Vacation at Sea