Presents, Gifts, paintings, ceramics, plastic, jewelry, unique, silver jewelry, original jewerly, art, paintings, prints, sculpture, handmade Online Art Shop The Castle


TREE OF HAPPINESS

Къде да сложим Дървото на щастието?
Изящните украшения във формата на бонсай с листа от благородни камъчета са своебразен талисман за дома ви.
Дърво на щастието се нарича японските или китайски украшения във вид на малки бонсаи с "листа" от благородни камъни или от миниатюрни парички. Според философията на фън шуй присъствието на подобно дръвче в дома носи благополучие на семейството.
Според вида на камъка, от който са направени листата му, дръвчето влияе по различен начин на положителните енергии. Накипрено ли е с ахати, то привлича изобилието, богатството, любовта и ви помага и да живеете в хармония с природата. Притежава силата да защитава от измами и предателства, да предпазва от скандали. Поставено в центъра на помещението, дръвчето носи хармония, в североизточната част - благоденствие, в югозападната - любов.
Изберете ли бонсай с аметистови листа, той ще подпомага духовното ви развитие, като същевременно ще ви пази от напразни илюзии и ще ви помага да насочвате усилията си в правилна посока. Най-добре е да го сложите в югоизточната или североизточната част на помещението.
Нефритът е символ на космическата енергия, на съвършенството, силата и неподкупността. Нефритовото дръвче ще ви дари с любов и добродетелност, ще ви помага да вземате мъдри решения и ще ви носи сполука. Ако е в югозападната част на стаята, ще се засили действието му в сферата на любовта и партьорството, ако е в североизточната, ще ви вдъхва разум и проницателност.
Розовият кварц хармонизира енергиите, дарява взаимност в любовта и пази семейното щастие. Поставено в югозападната част на помещението, дръвчето с листа от розов кварц внася разбирателство и поддържа добрите отношения в дома. Планинският кристал пък, който се смята за камък на учените и ясновидците, подпомага обитателите на дома да напредват в учението.
Има дръвчета, чийто клонки са украсени с различни камъчета. Смята се, че подобна пъстрота засилва защитните им свойства. Изберете ли такова "букетче", най-добре е да го поставите в центъра на дома. В магазините за екзотични сувенири ще намерите и Монетни дръвчета, чиито клонки са окичени с малките китайски парички на щастието (с четвъртита дупчица в средата). Те привличат финансовото благополучие в дома и е най-добре да ги сложите на бюро, в антрето или пък в югоизточната част на стаята, за да активизирате т.нар. зона на богатството в дома.

Дръвчето с листа от различни благородни камъчета притежава най-силни защитни свойства.
Дървото на щастието е чудесен подарък, който освен това има силата на мощен талисман. С листа от ахат, то носи хармония и любов на своя притежател.
Share |
--> Send to a friendWays of payment
Cash on delivery by postal order (prepaid) PayPal: Accept all major forms of payment - Visa, MasterCard... by bank transfer

About us | Contact | Tearms of use | Advertisement
Welcome to Online Art Shop The Castle
Presents, Gifts, paintings, ceramics, plastic, jewelry, unique, silver jewelry, original jewerly, art, paintings, prints, sculpture, handmade
© All rights reserved - art.zamakabg.com - 2011


Your e-mail:
Password:
Forgotten password

or Registration

Search

If you are looking for some of our products, type the name, color, keyword or catalog number.:Name days

Today Wednesday
(30 September 2020)

No names

Incoming
Pokrov Bogorodichen
(1 October)
Anani, Ananiq

sv. Toma
(6 October)
Toma, Tomislav, Tomislava

(7 October)
Sergeii

Search for names and name days:

search results here


Articles

Advertisement

Online Garden Shop Zamakat The Castle Bulgaria

Sarafovo Burgas - Bevеrly Hills of Burgas

The Castle Burgas - Vacation at Sea